Otevírací doba

Vážení zákazníci, o svátku 28.9. (sobota) jsou naše prodejny zavřené.




Značka:  kielle Autorizovaný prodejce

kielle Vega Vana obdélníková 170 x 75 cm, bílá 11118431

5 990 4 950,41  bez DPH

Na objednávku obvyklá doba dodání 21 dnů

Kód výrobce:
11118431
Katalogový kód:
11118431
Série:
Vega

Popis produktu

Obdélníková vana v duchu moderního minimalismu

Obdélníková vana je skvělým řešením pro každou koupelnu. Pokud zvolíte variantu kielle Vega, získáte nejen praktický, ale zejména vizuálně velmi uspokojivý produkt.

Přísnost hran

Obdélníková vana kielle Vega využívá efektu hranatých linií doslova na maximum. Nejenže dávají vaně základní tvar, ale pracuje s nimi i ve vnitřním prostoru vany. Výsledkem je velmi zajímavý koupelnový prvek, který na sebe nenásilnou formou strhne pozornost. Skvěle bude vypadat nejen v minimalisticky laděných koupelnách, ale oživí i koupelny v klasicky laděném stylu. 

Kvalita zpracování

Vana kielle Vega je vyrobena z kvalitního sanitárního akrylátu, který je znám svou vysokou výdrží a odolností. Snadno odolává každodennímu (častokrát i náročnému) používání. Navíc se dá velmi snadno opravit. Výhodou je bezesporu hladký povrch, který je pro pokožku velmi příjemný. Navíc se snadno udržuje v čistotě. 

Pohodlí při koupeli

Obdélníková vana kielle Vega nabízí rozměry 1 695×750 mm a objem 228 litrů. Kratší strany jsou jemně zkosené, proto se můžete při koupeli snadno opřít a vychutnat si svou koupel. Pokud přidáte koupelovou sůl nebo pár kapek esenciálního oleje, můžete intenzitu zážitku posunout ještě o kousek výš.

Vsaďte na kielle

Součástí balení jsou také výškově nastavitelné nožičky. Odtokovou soupravu je však třeba objednat zvlášť stejně jako vanovou baterii. Doporučujeme zvolit produkty značky kielle, které spolu esteticky i funkčně spolupracují a vy tak snadno dosáhnete maximálního užitku.

Obdélníková vana

  • rozměry: 1695 x 750 mm
  • materiál: sanitární akrylát
  • objem: 228 l
  • průměr odpadu: 50 mm
  • váha: 21 kg
  • výškově nastavitelná podpora vany je součástí dodávky

Vanovou odtokovou soupravu je třeba objednat zvlášť.

Parametry

typ rovná
série Vega
materiál akrylát
barva bílá
vanová zástěna ano
objem (l) 228
rozměr (cm) 170 x 75
šířka (cm) 75
délka (cm) 169,5
výška (cm) 44
hloubka (cm) 42,5
váha MJ (kg) 44,00
záruka (roky) 2